Welkom op de webshop van Certifiedmask.eu, officieel CE erkende medische en niet-medische mondmaskers.

Geen goed idee om elastieken van mondmasker te kruisen

Hoe draag je nu correct uw mondmasker?

De hoogste tijd om nog eens te herhalen hoe je uw mondmasker het beste

draagt.  Te veel mensen dragen vandaag hun mondmasker verkeerd, ofwel enkel over de mond en niet over de neus, onder hun kin, of met de elastieken gekruist.  Een mondmasker zal enkel efficiëntie tonen wanneer u het correct draagt, vandaar deze herhaling.

1) Was en/of ontsmet uw handen alvorens uw mondmasker op te zetten.

2)  Wanneer u een wegwerp mondmasker op-en afzet enkel dit met de elastiekjes doen.  Gebruik ook enkel uw vingers om het masker goed over mond en neus te zetten, en doe dat niet met je volle hand. Het blauwe oppervlak kan besmet zijn.

3)  De elastiekjes van je mondmasker kruisen, doe je beter niet.  Dit kan gaten veroorzaken aan de rand waarlangs druppels kunnen ontsnappen of misschien zelfs binnenglippen.  Als uw masker afzakt, kunt u beter een knoopje leggen in de elastieken om het beter te laten aansluiten. 

4)  Draag een wegwerp mondmasker nooit langer dan 4 tot 8 uur afhankelijk van de intensiteit van het gebruik.  Was het niet in de wasmachine of leg deze niet zomaar op tafel.  de oppervlakte van de tafel kan immers besmet zijn 

5)  Gooi uw mondmasker zeker niet op straat.  Teveel mondmaskers belanden vandaag na gebruik op straat en deze zijn niet biologisch afbreekbaar!  Doe een kleine moeite en gooi deze in een vuilbak.

Koop nu uw veilige wegwerpbare en nauw aansluitende mondmaskers op https://www.certifiedmask.eu